Tijdelijke korting!
GRATIS deelname voor 4 weken – actie stopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Lessen van: voorbeeld docent (Voorbeeld Online Leeromgeving)

Plekken bezet deze maand 78%

500+ Cursisten

Alle niveau's

Certificaat

Deze cursus bevat:

In deze voorbeeld omschrijving kun je tekst, afbeeldingen en video’s toevoegen die je wilt meegeven aan je leerlingen.

Reviews 4,7
4.7/5

Veel gestelde vragen over deze cursus

Nee. Het is bij SkillsUni iedere maand mogelijk om je abonnement stop te zetten.

Dit is afhankelijk van jouw eigen snelheid. Je krijgt in één keer toegang tot al het lesmateriaal en kunt dit (in theorie) in één zit doorlopen. Ons advies is echter om rustig de tijd te nemen. Wanneer je te snel door de cursus gaat bestaat er een kans dat je niet alles goed onthouden hebt. Dit is zonde van je tijd en geld.

Nee. De cursus is zo opgebouwd dat je ook als beginner kunt starten. Ben je al iets verder dan is het mogelijk het eerste deel van de cursus over te slaan.

Aan het eind van de cursus ken jij alle technieken die je nodig hebt om de skills toe te passen. Je weet dan eindelijk wat je al die tijd anders had kunnen doen. Professioneel resultaat neerzetten ligt na deze cursus dan ook binnen handbereik!

Ja. Als je de cursus hebt afgerond krijg je een certificaat. Hiermee kun jij aantonen dat je de juiste vaardigheden hebt om in het professionele werkveld aan de slag te gaan.

Deze cursus leert je alle technieken die nodig zijn om je Skills te verbeteren. Het is belangrijk dat je deze technieken ook in de praktijk gaat brengen. Dit betekent ook dat je veel uren moet oefenen om ze in je systeem te krijgen. Neem hiervoor dan ook rustig de tijd.

Heb je vragen over deze cursus?

Geen probleem! Vertel ons wat je wilt weten en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Alle cursussen:

Blended Learning SkillsUni

Nog geen account?

Skiller